Het betere dagje uit
PARTNERS

NL DOET, het betere dagje uit!

geplaatst op04 januari 2012

Op 16 en 17 maart 2012 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Recordaantal
Vorige editie waren 250.000 Nederlanders actief, een recordaantal. En dit keer willen we nog veel meer mensen op de been krijgen.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NL DOET zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NL DOET bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk.

Nederland van zijn beste kant
Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds op sociaal gebied en laat Nederland van zijn beste kant zien. Per jaar besteedt het ongeveer € 24 miljoen aan organisaties en initiatieven die de sociale cohesie versterken in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Fonds.

Onafhankelijk
Het Oranje Fonds is een onafhankelijk fonds. Het geld komt van de Nationale Postcode Loterij, de Lotto en van Vrienden van het Oranje Fonds.

Terug naar overzicht

NLdoet in IJsselstein

Het was wederom een groot succes.
Zeer bedankt vrijwilligers!
Klussen 2017

NLdoet Nederland

Meedoen of klus aanmelden?
Ga naar de landelijke website
Klik hier voor info