Het betere dagje uit
PARTNERS

IJsselstein actief tijdens NL - Doet

geplaatst op21 april 2015

Bron: RTV 9

IJSSELSTEIN - Niet alleen de politiek was afgelopen zaterdag actief tijdens het jaarlijkse NLDOET. Bij speeltuin "de kloostertuin" zijn de toekomstige buren begonnen met het bijhouden van het graspark en het onderhoud. Voor de speeltuin start aankomende zaterdag het nieuwe seizoen.

Het CDA is met inwoners van Ewoud en Marienstein gaan wandelen naar de binnenstad. Hierbij werden de twee kerken bezocht. Een gedeelte van de groep is bij de tweede kerk Isselwaerde ingegaan om daar een lekker bakje warme koffie te drinken. De LDIJ heeft zich op twee plekken ingezet. O.a. 's ochtend in de kruidentuin aan de Walkade en 's middags op de Ommedracht.
 
Op de Agnesbasisschool is door de D66 en Hans Lapee hard gewerkt om het schoolplein op te knappen. 's Avonds werd de dag afgesloten met een diner in de Oase. waarvoor inwoners zich konden aanmelden.
 
De burgemeester was aanwezig in de rol als serveerster om de bezoekers te trakteren op een heerlijke maaltijd. Deze maaltijd is tot stand gekomen met hulp van de Lions Lopikerwaard.
 
De NLDoet actie startte vrijdag met een ontbijt voor de vrijwilligers in de Bibliotheek van IJsselstein.

Terug naar overzicht

NLdoet in IJsselstein

Het was wederom een groot succes.
Zeer bedankt vrijwilligers!
Klussen 2017

NLdoet Nederland

Meedoen of klus aanmelden?
Ga naar de landelijke website
Klik hier voor info